Info om Flexi VISA

test-av-flexi-visaSantander Consumer Bank er en av verdens største banker, og de siste årene har banken for alvor markert seg også her i Norge. Det hele begynte med oppkjøpet av det gigantiske finansieringsselskapet GE Money Bank, som Santander ble eier av sent i 2014. I tillegg har Santander satset hardt på ulike kredittkort, der Flexi VISA er en av selskapets sterkeste merkevarer og beste produkter innenfor kredittkort. Hva sier du til masse rabatter og fleksibilitet innenfor bonuser?

Betingelser og priser

For å begynne med detaljene, så kan vi se nærmere på de grunnleggende betingelsene og prisene som gjelder for et Flexi VISA kredittkort. Kredittkortet har blant annet en effektiv rente på 25,33 prosent, som først begynner å løpe etter at den rentefrie perioden på 50 dager har passert. Følgelig kan du bruke kredittkortet helt gratis, så lenge du betaler for deg i tide. Dette anbefales på det sterkeste dersom man skal få noe utbytte av bonusen som tilskrives ved bruk av kredittkortet (les mer om dette i avsnittet under).

flexi-visa-banner-4Videre så kan du søke om en kredittgrense på inntil 100 000 kroner med Flexi Visa. Nye kunder får dog en langt lavere grense enn som så. Flexi VISA har ikke noe gebyrer på vanlig bruk, men ved uttak i minibanker (både i Norge og i utlandet) påløper et gebyr på 1 prosent av uttakssummen, pluss 40 kroner.

Fordeler med kredittkortet

Flexi VISA sin aller største fordel ligger i kredittkortets bonusprogram. Med Flexi VISA får du nemlig velge deg selv en egen bransje der du kan spare 4 prosent når du handler i den utvalgte bransjen. Bransjene du kan velge mellom i er «Fly», «Sko/klær», «Sport», «Elektronikk» og til sist «Drivstoff». Det er spesielt sistnevnte som er aktuelt for mange, da man kan spare ganske mye penger i løpet av et år når bonusen er så høy som 4 prosent. Derfor anbefales Flexi VISA som bensinkort av mange eksperter. Utover dette får du også tilgang til rabattprogrammet Kickback fra Santander, som blant annet gir deg avslag og rabatter i norske nettbutikker.

Søke om Flexi VISA

For å søke om kredittkortet Flexi VISA må du legge inn en søknad på nettsidene til Santander. Du trenger ikke å si opp forholdet med den gamle banken din, men innleder simpelthen et nytt forhold til Santander. Kredittkortet dukker som regel opp i postkassa innen 3 til 7 dager etter at du har søkt og bekreftet søknaden. Aldersgrensen for å søke om kredittkort hos Santander er 20 år.